Welkom in de Modern Asian Cuisine van Orbit Restaurant & Lounge

Orbit is afgeleid van ‘Oriental Bite’. Orbit Restaurant & Lounge Amsterdam is gevestigd in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Ons gemeleerde publiek bestaat uit young urban professionsals, uitgaanspubliek, zakenmensen, beursgangers, families en bedrijven. Jong en oud, iedereen voelt zich gelijk thuis in ons strak moderne restaurant met lounge ambiance.

 

Uit verschillende Aziatische keukens hebben wij de lekkerste bites & fingerfood gekozen, om vervolgens op een moderne wijze te serveren. Op deze manier hebben wij een uitgebreide kaart samengesteld met de meest uiteenlopende kleine Oosterse gerechtjes. Met een groot scala aan verschillende smaaksensaties is het iedere keer weer mogelijk gevarieerd te eten en is er voor elk wat wils. Ons concept in Amsterdam is gebaseerd op het ‘shared dining’ principe, waarbij alle hapjes en gerechtjes in het midden van de tafel worden geserveerd, zodat iedereen ervan kan genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIJNKAART

De wijnkaart, verzorgt door wijnimport J. Bart, biedt keus uit vele kwaliteitswijnen uit alle windstreken. De beste Italiaanse koffie van het merk ‘Buscaglione’ en desserts van Patisserie Tour uit de Maasstraat in Amsterdam complementeren het culinaire festijn.

Bekijk hier de wijnkaart

CONTACT & LOCATION

OPENING HOURS

MONDAY   CLOSED
TUESDAY   17:00 – 00:00
WEDNESDAY   17:00 – 00:00
THURSDAY   17:00 – 00:00
FRIDAY   17:00 – 00:00
SATURDAY   17:00 – 00:00
SUNDAY   17:00 – 00:00

SCHELDESTRAAT 95
1078 GJ Amsterdam
T: +31 20 67 22 922
AMSTERDAM@RESTAURANTORBIT.NL

 

 

VACANCIES
 
 
HOW TO REACH:

Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer (Tramlijnen 4 en 25, bus 65, Metro station RAI). Met eigen vervoer zijn er directe uitvalswegen naar het Centrum of de A10 Ring Amsterdam afslag S109. Het RAI beurs- en evenementen complex is op slechts 3 minutes loopafstand van ons restaurant!